Πως παρασκευάζουμε το CDS – Chlorine Dioxide Solution

Πως παρασκευάζουμε το CDS - Chlorine Dioxide Solution

Πως μπορούμε να παρασκευάσουμε CDS με απλό τρόπο.
CDS – Chlorine Dioxide Solution.

Το CDS είναι ένα συμπυκνωμένο υδατικό διάλυμα διοξειδίου του χλωρίου, χωρίς περιεκτικότητα σε χλωριούχο νάτριο στο διάλυμα και έχει ουδέτερο pH.

Σύμφωνα με μελέτες in vitro και in vivo, το διοξείδιο του χλωρίου με τη μορφή CDS, διασπάται σε άλας και οξυγόνο στο σώμα.
Ως εκ τούτου, το CDS αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, είτε χρησιμοποιείται από το στόμα είτε ενδοφλεβίως.

Ταυτόχρονα, εξαλείφει τους παθογόνους μικροοργανισμούς λόγω της αναγνωρισμένης βιοκτόνου ικανότητάς του και μειώνει ταχέως τη μεταβολική οξύτητα, η οποία είναι η πραγματική αιτία των περισσότερων ασθενειών που είναι γνωστές σήμερα όπως ο Καρκίνος, το AIDS, η Ηπατίτιδα, Αλλεργίες, αλλά ακόμα και εξολοθρεύει το γραφένειο το οποίο περιέχετε στο βιολογικό όπλο, που έχουν ονομάσει εμβόλιο και προκαλεί τις θρομβώσεις αλλά και γενικότερα όλες τις τοξίνες που υπάρχουν σε όλα τα άλλα τα εμβόλια, αλλά ακόμα στις τροφές και στον αέρα που αναπνέουμε.

Πως μπορούμε να παρασκευάσουμε CDS με απλό τρόπο.

Σε αυτό το βίντεο σας δείχνουμε πως μπορούμε να παρασκευάσουμε CDS, Chlorine Dioxide Solution, Διάλυμα Διοξειδίου του Χλωρίου.

Τα Υλικά μας χρειάζονται, είναι τα παρακάτω εξής:

1. Ένα (1) ζευγάρι MMS. Αυτό είναι και η βάση μας. Τα δύο (2) βασικά συστατικά, δηλαδή το ένα μπουκαλάκι των 50ml Χλωρίτη Νατρίου με περιεκτικότητα 25% ( Ορυκτό Διάλυμα – πράσινη καρδούλα ) και το άλλο μπουκαλάκι των 50ml Υδροχλωρικό Οξύ, με περιεκτικότητα 5% (Ενεργοποιητής – κόκκινη καρδούλα).

2. Ένα (1) βάζο «μαρμελάδας», στεγανό χωρητικότητας 500ml.

3. Ένα (1) μικρό βαζάκι επιλογής μας, για να αποθηκεύουμε ότι απομένει από την αντίδραση του μίγματος του Ορυκτού Διαλύματος με τον Ενεργοποιητή. Πολύ δυνατό απολυμαντικό.

4. Μία (1) γυάλινη κανάτα του 1lt, που θα βάζουμε το μίγμα του CDS με νερό, βάση των πρωτοκόλλων που θα χρησιμοποιούμε.

5. Ένα (1) ποτηράκι του «Τσίπουρου», στο οποίο θα βάζουμε τα 2 συστατικά Ορυκτό Διάλυμα και Ενεργοποιητή και θα το τοποθετούμε μέσα στο στεγανό βάζο για να γίνει η αντίδραση.

6. Μία (1) πλαστική κανάτα ογκομέτρησης υγρών για να μπορούμε να μετρήσουμε τα 350ml νερού, που θα βάλουμε στο στεγανό βάζο. Αν δεν θέλουμε να αγοράσουμε, χρησιμοποιούμε μια σύριγγα των 60ml.

7. Δύο (2) Σύριγγες των 5ml, με τις οποίες θα βάζουμε από 5ml Ορυκτό Διάλυμα και Ενεργοποιητή στο ποτηράκι του τσίπουρου.

8. Μία (1) σύριγγα των 10ml, με την οποία θα βάζουμε την επιθυμητή ποσότητα του CDS στην κανάτα του λίτρου, ανάλογα με το πρωτόκολλο που χρησιμοποιούμε. Βέβαια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την δεύτερη σύριγγα των 60ml.

9. Μία (2) σύριγγες των 60ml, μία την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προαιρετικά για να μετράμε το νερό (350ml) που θα βάζουμε στο γυάλινο βάζο, σε περίπτωση που δεν θέλουμε να πάρουμε την πλαστική κανάτα ογκομέτρησης μαγειρικής και την δεύτερη σύριγγα, για να βάζουμε το CDS στην γυάλινη κανάτα του λίτρου σε περίπτωση που θα χρησιμοποιούμε περισσότερα από 10ml CDS στο διάλυμά μας.

Για να μάθετε περισσότερα για το CDS και να αποκτήσετε το MMS έτσι ώστε να φτιάξετε το δικό σας CDS, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ecohealth.gr .

Αποστολές σε όλον τον κόσμο.

elΕλληνικά