Χαρτης

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η παραπάνω διεύθυνση, είναι διεύθυνση αποκλειστικά για την απαραίτητη αλληλογραφία. Δεν αποτελεί διεύθυνση φυσικού καταστήματος, ή κάποιου είδους αποθήκης προϊόντων.

Συχνες ερωτησεις

Παρακαλούμε διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις μας πριν μας στείλετε μήνυμα.

Το ΜΜΣ, το θαυματουργό ορυκτό διάλυμα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι το MMS, θεραπεύει κάποια συγκεκριμένη ασθένεια.

Το MMS, κάνει γενικότερα καλό στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το MMS κάνει την πιο δυνατή αποτοξίνωση από οτιδήποτε άλλο.

Δεν χτυπά κάτι συγκεκριμένο.

Οτιδήποτε χρόνιο και/ή αυτοάνοσο, κατά τον ιατρό Νεοφύτου, που είναι ειδικός σε αυτά με 99% επιτυχία στη θεραπεία, προέρχονται από συνδυασμό αρνητικών πληροφοριών (μνημών) στο ασυνείδητο με τον τρόπο ζωής-σκέψης-συναισθήματος και ενδοτοξίνες, τα οποία ρίχνουν την άμυνα του οργανισμού και δημιουργούνται όλα τα χρόνια ή/και αυτοάνοσα ως συμπτώματα.

Άρα εδώ αφαιρούμε ΜΟΝΟ τις τοξίνες, δηλαδή κάνουμε το ένα μέρος της θεραπείας.

Το μμς / mms, δεν έχει ημερομηνία λήξεως. Μπορούμε να το φυλάξουμε για πάντα.

Προσοχή ! Το μμς / mms δεν μπορεί να φυλαχθεί όταν είναι σε μίξη και των δύο υλικών. Θα πρέπει να φυλάσσετε ξεχωριστά στα φιαλίδιά του.

Χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο το φυλάμε σε σκιερό μέρος.

Η ποσότητα του μμς / mms που εμπεριέχετε στην μικρότερη συσκευασία των δύο (2) φιαλιδίων είναι αρκετή για να ολοκληρώσει το κάθε πρωτόκολλο.

Βέβαια σε περίπτωση που η θεραπεία χρειαστεί να συνεχιστεί πέραν του αναγραφόμενου διαστήματος που εκεί θα πρέπει να υπολογίσουμε τις περεταίρω ημέρες που θα κάνουμε λήψη και αν χρειαστεί να αγοράσουμε άλλη μια συσκευασία των 2 φιαλιδίων.

Βέβαια επειδή δεν έχει ημερομηνία λήξεως και επειδή είναι ένα διάλυμα το οποίο έχει αμέτρητες θεραπευτικές εφαρμογές, καλό θα είναι να έχουμε ένα ικανοποιητικό απόθεμα στην άκρη για παν ενδεχόμενο.

Ποτέ δεν ξέρουμε αν θα το χρειαστούμε άμεσα ή αν θα χρειαστεί να βοηθήσουμε κάποιον φίλο που δεν θα το έχει.

Η ποσότητα που θα πρέπει να έχετε, είναι σχετική με τις ανάγκες και την κρίση του καθένα μας.

Με τον όρο «σταγόνες σε φλιτζανάκι», εννοούμε την δοσολογία ανά λήψη.

Αναλυτικά όταν λέμε δύο (2) σταγόνες σε φλιτζανάκι, σημαίνει ότι κάθε φορά που θα πάρουμε την δόση του mms, η δόση αυτή θα αποτελείται από δύο (2) σταγόνες Χλωρίτη Νατρίου (NaClO2) 25% και δύο (2) σταγόνες Υδροχλωρικό Οξύ (HCl) 5%.

Αντίστοιχα οι τρείς (3) σταγόνες σε φλιτζανάκι σημαίνουν τρείς (3) σταγόνες Χλωρίτη Νατρίου (NaClO2) 25% και τρείς (3) σταγόνες Υδροχλωρικό Οξύ (HCl) 5%.

Το πρωτόκολλο, είναι το πρόγραμμα θεραπείας το οποίο εφαρμόζεται, για κάθε περίσταση.

Τα βασικά πρωτόκολλα είναι πέντε και υπάρχει και ένα έκτο, το οποίο είναι για παιδάκια και καθορίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού – θεραπευτή.

Το κάθε πρωτόκολλο αποτελείται από ημερήσιο πρόγραμμα με συγκεκριμένο αριθμό δοσολογίας ανά λήψη και ανά ημέρα σε διάφορα χρονικά διαστήματα εντός της ημέρας.

Οι δοσολογίες ανά λήψη, αναγράφονται σε σταγόνες σε φλιτζανάκι.

Τα πρωτόκολλα, σας τα δίνουμε με την αγορά της κάθε συσκευασίας μμς / mms ΔΩΡΕΑΝ.

Κάθε φορά που μεγάλες ποσότητες παθογόνων μικροοργανισμών θανατώνονται στο σώμα πιο γρήγορα από ό,τι το σώμα είναι σε θέση να αποβάλει τις τοξίνες που παράγουν τα νεκρά παθογόνα, μπορεί να προκληθεί ναυτία, έμετος, πονοκέφαλος, διάρροια ή άλλη δυσφορία, όπως υπερβολική κούραση.

Αυτό ονομάζεται αντίδραση Herxheimer και είναι σύνηθες όταν περνάτε από ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης και τη διαδικασία επούλωσης.

Σημειώστε ότι, παρόλο που η εμπειρία αυτή μπορεί να μην σας κάνει να αισθάνεστε ιδιαίτερα καλά για ένα διάστημα, το να βιώνετε μια αντίδραση Herxheimer είναι συνήθως ένα σημάδι ότι η θεραπεία λαμβάνει χώρα.

Εκτός από αυτό δεν υπάρχουν παρενέργειες εκτός από το να γίνετε καλά. Έχοντας πει αυτό, η ιδέα είναι να μην αρρωστήσετε περισσότερο απ’ ό,τι αισθάνεστε ήδη.

Αν κάποιος ακολουθήσει τους Τρεις Χρυσούς Κανόνες της MMS, όπως περιγράφονται στον Οδηγό Αποκατάστασης της Υγείας MMS, μια αντίδραση Herxheimer μπορεί να ελαχιστοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό ή/και να αποφευχθεί εντελώς.

Σε μια άλλη σημείωση, οι προαναφερθείσες ενοχλήσεις ωχριούν μπροστά σε ορισμένες παρενέργειες της χημειοθεραπείας και άλλων φαρμακευτικών προϊόντων.

Παραγγελία και Αποστολή.

Ναι, μπορείτε. Απλά η χρέωση των μεταφορικών, καθορίζεται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία της χώρας όπου θα γίνει η παραλαβή.

Στην περίπτωση αυτή, το ηλεκτρονικό κατάστημα mms.com.gr, δεν μπορεί να εκτιμήσει την χρέωση των μεταφορικών.

Ναι. Μπορείτε να παραγγείλετε και χωρίς να κάνετε εγγραφή.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα mms.com.gr το έχει ως προεπιλογή.

Εφόσον επιθυμείτε να κάνετε εγγραφή, μπορείτε στην καρτέλα χρέωσης, εκεί όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, να επιλέξετε το κουτάκι που γράφει «Δημιουργία λογαριασμού».

Επιλέγοντας τη «Δημιουργία λογαριασμού», σας έρχεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε στην φόρμα χρέωσης, ένας τυχαίος κωδικός για να τον χρησιμοποιήσετε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και θα επιθυμήσετε να κάνετε σύνδεση.

Για να κάνετε εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα mms.com.gr, επιλέγετε από το μενού το «Σύνδεση / Εγγραφή» και αμέσως σας ανοίγει ένα παραθυράκι, το οποίο έχει δύο τμήματα.

Το ένα τμήμα έχει τον τίτλο «Σύνδεση» και το άλλο τμήμα έχει τον τίτλο «Εγγραφή». Εσείς στο τμήμα «Εγγραφή», συμπληρώνετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και έρχεται αμέσως στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ένας τυχαίος κωδικός, με τον οποίο θα κάνετε σύνδεση την επόμενη φορά.

Τον κωδικό αυτόν, μπορείτε να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή, από το μενού «Στοιχεία Λογαριασμού», το οποίο βρίσκεται στο κεντρικό μενού με τίτλο «Ο Λογαριασμός μου».

Όχι. Δεν γίνονται επιστροφές.

Καλό θα είναι, προτού προβείτε σε κάθε παραγγελία, να έχετε διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης, αλλά και να είστε σίγουροι ότι σας ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσετε !

Φορμα Επικοινωνιας
    Στην περίπτωση που δεν σας έχουν καλύψει οι «Συχνές Ερωτήσεις», η χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία, μπορείτε να μας καλείτε στο (+30) 210.3007079.
    Παρακαλούμε, εάν η πληροφορία που χρειάζεστε δεν επείγει, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω της «Φόρμας επικοινωνίας».
    Σας ευχαριστούμε.