Πως νίκησα την Όμικρον παραλαγή του Κωροναϊού με το ΜΜΣ

Πως νίκησα την Όμικρον παραλαγή του Κωροναϊού με το ΜΜΣ

Έντεκα ημέρες της “κόλασης”, έχοντας την Omicron του “εμβολίου”.

Ο Καθηγητής Φυσικής Ογκολογίας, στο Ινστιτούτο Ολιστικής Ιατρικής Da Vinci, Διδάκτωρ Ανατολικής και Ποιμαντικής Ιατρικής και Ιδρυτής της φυσικής αλλοπαθητικής ιατρικής Δρ Mark Sircus AC., OMD, DM (P), μας εξηγεί παρακάτω, πώς με το ΜΜΣ, καταπολέμησε την παραλλαγή – μετάλλαξη του COVID-19, Όμικρον, από το εμβόλιο.

Πως νίκησα την Όμικρον παραλαγή του Κωροναϊού με το ΜΜΣ.

Την πρώτη μέρα, η Όμικρον με χτύπησε σαν φορτηγό, τόσο δυνατά που δεν μπορώ να θυμηθώ σχεδόν τίποτα από εκείνη τη μέρα, εκτός από το ότι ο λαιμός μου πονούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να πιω νερό. Η γυναίκα μου έπαθε τον κατάλληλο πανικό για την αφυδάτωση και παρήγγειλε από ένα φιλικό φαρμακείο ιβερμεκτίνη και τα σχετικά φάρμακα, ένα αντιβιοτικό, ένα στεροειδές, βιταμίνη C και D.

Τη δεύτερη μέρα είχα τις αισθήσεις μου και πίεζα νερό στο λαιμό μου, ενώ οι πνεύμονές μου δυσκολεύονταν. Ήταν ένας προβληματικός βήχας που στην αρχή προκαλούσε συνεχώς ο λαιμός μου, ο οποίος φλεγόταν περαιτέρω από τον συνεχή βήχα. Τελικά, ο λαιμός υποχώρησε, αλλά ο βήχας ήταν σε έξαρση.

Μέρα με τη μέρα, νιώθοντας άρρωστος (αλλά όχι με τυπικά συμπτώματα γρίπης και χωρίς πυρετό), πάλευα για τη ζωή μου με τα φάρμακα, τη συνεχή εισπνοή με νεφελοποίηση και την εισπνοή υδρογόνου/οξυγόνου. Οι τρεις πρώτες ημέρες πέρασαν χωρίς να φάω. Στη συνέχεια, ένας ορθομοριακός γιατρός μου έστειλε ένα φορτηγό με συμπληρώματα και ουσίες για νεφελοποίηση.

Μετά από περίπου μια εβδομάδα, ήμουν σταθερός στη δυστυχία μου. Κρατιόμουν και ήμουν σταθερός στις θεραπείες μου, αλλά δεν γινόμουν καλύτερα. Μέχρι την ενδέκατη ημέρα, ήμουν απελπισμένος, εντελώς άρρωστος από το να είμαι άρρωστος. Και τότε ένας φίλος προσφέρθηκε να μου δώσει λίγο διοξείδιο του χλωρίου, μια ουσία που γνώριζα και απέρριπτα για οποιονδήποτε ηλίθιο λόγο για πάνω από δέκα χρόνια.

Άρχισα να θυμάμαι ότι ο φίλος μου Δρ Γιώργος Γεωργίου είχε ήδη δημοσιεύσει μια εργασία που έδειχνε ότι το διοξείδιο του χλωρίου μπορούσε να καθαρίσει τον οργανισμό από λοιμώξεις ανθεκτικές στα αντιβιοτικά, όπως ο MRSA. Έγινα αισιόδοξος. Με έπιασε αργά το βράδυ, οπότε αποφάσισα να ξεκινήσω το πρωί. Φοβήθηκα λίγο να πάρω την πρώτη γουλιά, επειδή οι πρώτες εκδοχές του διοξειδίου του χλωρίου δεν ήταν ακριβώς ευχάριστες.

Πήρα το θάρρος μου και ήπια την πρώτη δόση του ενός ml. Στη συνέχεια, κάθε μία ώρα, άλλη μία ποσότητα. Φυσικά, θα μπορούσα να είχα πάρει πολύ μεγαλύτερες δόσεις, αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς έπαιρνα, δεν ήξερα ότι επρόκειτο για μια νέα μορφή (που αναπτύχθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια από τον Δρ Andrias Kalcker.

Ο βιοφυσικός Andreas Kalcker ερευνά το διοξείδιο του χλωρίου για πάνω από 13 χρόνια.

Η NASA φαίνεται να έχει χαρακτηρίσει αυτή την ουσία ως “Το παγκόσμιο αντίδοτο” το 1987. Η θεραπεία του με διοξείδιο του χλωρίου χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για το COVID-19 από τον στρατό, την αστυνομία και τους πολιτικούς στη Βολιβία, οι οποίοι ανάρρωσαν όλοι μέσα σε τέσσερις ημέρες. Στη συνέχεια, ψηφίστηκε νόμος που την κατέστησε εθνική θεραπεία. Ως αποτέλεσμα, το ποσοστό των 100 θανάτων την ημέρα μειώθηκε σε σχεδόν μηδέν.

Στη συνέχεια, μια κλινική δοκιμή επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητα αυτής της θεραπείας κατά του COVID-19.

Το ποτό ήταν αναζωογονητικό και το ένιωθα να με τραβάει προς τα πάνω. Κοιμήθηκα καλύτερα εκείνο το βράδυ και την επόμενη μέρα έκανα πάλι τις δέκα ωριαίες δόσεις μου. Ένιωθα ότι είχα σωθεί μέχρι το τέλος της ημέρας- τα συμπτώματα είχαν μειωθεί κατά πολύ. Αλλά μου είχε τελειώσει το διοξείδιο του χλωρίου και, μετά από λίγες ώρες, ένιωσα τα συμπτώματά μου να επιστρέφουν.

Ένας άγγελος διοξειδίου του χλωρίου μου έφερε μια νέα προμήθεια ακριβώς απέναντι από το ποτάμι την επόμενη μέρα. Έκανα μια δόση κάθε 15 λεπτά για δύο ώρες και μετά επέστρεψα σε μια ρουτίνα ανά ώρα.

Μέχρι την τέταρτη ημέρα, δεν ένιωθα καθόλου πόνο, και αυτό ήταν θαυμαστό. Τώρα, πέντε ημέρες μετά, είμαι 99% καλύτερα. Τώρα με κάθε δόση, παίρνω τριπλάσια ποσότητα ή 3ml. Έχω μια καλή ιδέα για το πού θα με οδηγήσει η μακροχρόνια χρήση του διοξειδίου του χλωρίου, ίσως στο φεγγάρι.

Δρ Γιώργος Γεωργίου:
Γιώργος Γεωργίου: Μπορώ να αντέξω περίπου 4 ml ανά ώρα για έξι συνεχόμενες ώρες, χωρίς πρόβλημα.

Ο μέσος όρος είναι 3 ml ανά ώρα για 6-7 ώρες για το COVID – Πρέπει να λειτουργήσει για 4-5 ημέρες για να εξαφανιστούν όλα τα συμπτώματα.
Είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό για τρεις ημέρες την εβδομάδα – διαδοχικές  – και στη συνέχεια το ίδιο την επόμενη εβδομάδα για περίπου οκτώ εβδομάδες.

Το πρωτόκολλο Ivermectin / Φυσικό αλλοπαθητικό πρωτόκολλο με κράτησε σίγουρα ζωντανό και έξω από το νοσοκομείο.

Παρόλα αυτά, δεν ήταν αρκετά ισχυρό για να με σώσει από έναν εσκεμμένα κατασκευασμένο ιό που μια ομάδα ανδρών και γυναικών ήταν αρκετά απάνθρωπη ώστε να δημιουργήσει μέσω κέρδους από την έρευνα λειτουργίας. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα μπορούσα να ονειρεύομαι τη Νυρεμβέργη και τα ιατρικά τέρατα που απαγχονίζονται.

Είναι μικρό και εμπλουτίζει οξυγόνο σε κάθε ερυθρό αιμοσφαίριο και καθαρίζει τη σήψη από ιούς, βακτήρια και μύκητες. Θα πνίξει τις περιοχές με οξύτητα.

Είναι εντυπωσιακό, και αν το φτιάξετε μόνοι σας, είναι πανάκριβο. Ναι, μπορείτε να αγοράσετε από μια ευρωπαϊκή εταιρεία, αλλά θα θελήσετε να έχετε πρόσβαση σε πολλά μόλις ξεκινήσετε.

Αρχικά ήταν γνωστό ως MMS, Magical Mineral Supplement, και για δέκα χρόνια, ήμουν κλειστός στο μυαλό μου σε αυτό. Αλλά ναι, είναι μαγικό. Ο Jim Humble ήξερε τι είχε στα χέρια του αφού ανακάλυψε ότι ήταν μια σίγουρη θεραπεία για την ελονοσία. Είναι.

Το διοξείδιο του χλωρίου είναι μικρό και επιδρά στο αίμα άμεσα με κάθε δόση. Η ιατρική δεν γίνεται καλύτερη τώρα που έχουμε μια καθαρισμένη μορφή διοξειδίου του χλωρίου.

Ελπίζω οι ανακοινώσεις μου να αποτρέψουν άλλους από το να είναι ανόητοι και στο σκοτάδι σχετικά με το διοξείδιο του χλωρίου. Τολμώ να το αποκαλώ μόριο του Θεού. Ο Θεός δίνει τον εαυτό του με τη μορφή της καθαρής συνείδησης σε όλους, και οι γιατροί και οι επαγγελματίες κάθε είδους μπορούν να συστήσουν το διοξείδιο του χλωρίου σε όλους. Επομένως, το να το πάμε σε πνευματικό επίπεδο είναι σκόπιμο.

Αυτό το νέο διοξείδιο του χλωρίου που ονομάζεται CDS κάνει τα πάντα εύκολα, ασφαλή και προσιτά. Οι δύο γιατροί που γνωρίζω και λαμβάνουν διοξείδιο του χλωρίου εδώ και χρόνια αναφέρουν ισχυρές επιδράσεις στις πνευματικές τους ικανότητες. Έτσι, όπως είπα, θα κάνω αυτό το ταξίδι στο φεγγάρι.

Αφήστε μια απάντηση

elΕλληνικά