Προσδιορισμός αποτελεσματικότητας του MMS στον COVID 19

Προσδιορισμός αποτελεσματικότητας του MMS στον COVID 19

Προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας του διοξειδίου του χλωρίου σε COVID 19

Περίληψη
Εισαγωγή: Σκοπός της παρούσας ανασκόπησης είναι ο προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας του από του στόματος χορηγούμενου διοξειδίου του χλωρίου στη θεραπεία του COVID 19.

Μέθοδοι: Έρευνα σχετικά με τον μηχανισμό δράσης του διοξειδίου του χλωρίου στους ιούς, την από του στόματος κατανάλωση διαλυμένου στο νερό Cl02 και την τοξικότητά του.
Πραγµατοποιήθηκε οιονεί πειραµατική έρευνα για τη χρήση από του στόµατος υδατοδιαλυτού διοξειδίου του χλωρίου στη θεραπεία 20 ασθενών, µε ενεργό λοίµωξη COVID19, σε σύγκριση µε οµάδα ελέγχου 20 ασθενών που δεν έλαβαν θεραπεία µε διοξείδιο του χλωρίου.

Αποτελέσµατα: Για να συγκριθεί το αποτέλεσµα στην πειραµατική οµάδα έναντι της οµάδας ελέγχου, χρησιµοποιήθηκε δοκιµασία σύγκρισης των αναλογιών και της εµπιστοσύνης τους, για τα γενικά συμπτώματα, και για τα κριτήρια VAS και Likert, πραγματοποιήθηκε έλεγχος ζεύγους με τη χρήση του τεστ Wilcoxon-Mann-Whitney.

(α: 95%). Κατά τη σύγκριση της πειραματικής ομάδας με την ομάδα ελέγχου την έβδομη ημέρα μετά την εκδήλωση των συμπτωμάτων, ένα βρέθηκε σημαντική διαφορά στην πειραματική ομάδα σε σχέση με την ομάδα ελέγχου για τα συμπτώματα Πυρετός (p: 0000), Βήχας (p: 0,0000), ρίγη (p: 0,0000) και δύσπνοια (p: 0,0006). Κατά τη διενέργεια της οπτικής αναλογικής σύγκρισης του πόνου στην ομάδα ελέγχου και στην πειραματική ομάδα ομάδα, διαπιστώθηκε ότι σε όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν την κλίμακα μειώθηκε σημαντικά στην ομάδα αυτή σε σχέση με την ομάδα ελέγχου (p: 0.0000; p:00017). Την 14η ημέρα μετά την επίδειξη η διαφορά ήταν μεγαλύτερη (p:0,000 ; p:0,0043). Κατά την αξιολόγηση και των δύο ομάδων (ελέγχου και πειραματικής) στα εργαστήρια, διαπιστώθηκε διαφορά για τις τιμές των παραμέτρων PC Reactive την 7η ημέρα (p: 0,0001) και DH Lactate (0,0036), με υψηλότερες τιμές για την πειραματική ομάδα- Dimero-D την ημέρα 7 (p: 0,0194) και την ημέρα 14 (p:0,0029) ; βρέθηκε διαφορά σε όλες τις παραμέτρους. Τα αποτελέσματα συνολικά (p <0,05) αποδεικνύουν την υπόθεση ότι το διοξείδιο του χλωρίου είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του COVID19.

Συμπέρασμα: Το διοξείδιο του χλωρίου είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του COVID19 και προτείνονται οι μηχανισμοί δράσης με τους οποίους δρα για να το επιτύχει στην παρούσα εργασία.

Συνιστούμε να γίνουν περισσότερες έρευνες.

Συνιστούμε τη διεξαγωγή διπλών τυφλών μελετών και την εμβάθυνση σε μελέτες τοξικολογικής ασφάλειας και της θεραπευτικής αποτελεσματικότητας του διοξειδίου του χλωρίου σε παθολογίες με επιδημιολογικές επιπτώσεις στο εγγύς μέλλον.

Λέξεις-κλειδιά: SARSCoV-2COVID19Αποτελεσματικότητα Διοξείδιο του χλωρίου.

 

Κατεβάστε την ολόκληρη την μελέτη από εδώ >> Προσδιορισμός αποτελεσματικότητας του MMS στον COVID 19 (727 downloads )

Τέλος είναι σημαντικό να σας προβάλλουμε την σελίδα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν θεραπευτεί με το διοξείδιο του χλωρίου.

https://mmstestimonials.co/

 

Πηγή: sfagi.gr

2 thoughts on “Προσδιορισμός αποτελεσματικότητας του MMS στον COVID 19

  1. Pingback: Διοξείδιο του χλωρίου - Ποσοστό ίασης 100 τοις εκατό έναντι του covid-19

  2. Pingback: Died Suddenly Greek Subs - Πέθανε ξαφνικά Ελληνικοί υπότιτλοι

Αφήστε μια απάντηση

elΕλληνικά