Το εμβόλιο κατά του Κωροναϊού (Covid-19) και το MMS

Το εμβόλιο κατά του Κωροναϊού (Covid-19) και το MMS

Το εμβόλιο κατά του Κωροναϊού (Covid-19) και το MMS

Τον τελευταίο καιρό έχουμε κατακλυστεί από κακές ειδήσεις σχετικά με τα εμβόλια κατά του ιού Corona. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που φοβούνται, και όχι άδικα, επειδή αποδεικνύεται ότι όλα τα εμβόλια από όλους τους κατασκευαστές περιέχουν τόσο νανο-γραφένιο όσο και κρυστάλλους μαγνητίτη.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η φαρμακοβιομηχανία προσθέτει το νανογραφένιο στα εμβόλια είναι επειδή παρέχει ένα υψηλότερο συντελεστή διαμόλυνσης.

Μία από τις ουσίες που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα εμβόλια είναι το βιοϋλικό από το οποίο διπλοειδή κύτταρα αμβλωμένων εμβρύων.

Δεν πρόκειται μόνο για ένα ηθικό πρόβλημα, αλλά και για ένα τεχνικό πρόβλημα, διότι δεν υπάρχει αρκετή πρώτη ύλη για να για την παραγωγή εκατομμυρίων εμβολίων. Ποια είναι η τεχνική λύση για το πρόβλημα αυτό;

Χρησιμοποιούν έναν παράγοντα διαμόλυνσης και αυτός είναι το νανο-γραφένιο, κυρίως σε συνδυασμό με κρυστάλλους μαγνητίτη επειδή έτσι μπορούν να αυξήσουν το ποσοστό μόλυνσης με ελάχιστο βιοϋλικό, κατά χιλιάδες φορές και αυτό σημαίνει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ/δολάρια, διότι πρόκειται πρωτίστως για επιχειρήσεις και απόλυτη εξουσία.

Το γραφένιο παρεμβαίνει άμεσα στη βιοφυσική ισορροπία του οργανισμού και έτσι ο οργανισμός γίνεται πιο ευαίσθητο, συσσωρεύει τεράστιες ποσότητες φερριτίνης και ταυτόχρονα ενισχύει επίσης το περίφημο μαγνητικό φαινόμενο στο χέρι του εμβολιασμένου, επειδή η φερριτίνη, αντί να σχηματίζεται από έως και 4500 άτομα σιδήρου, αμέσως, χάρη στην παρουσία του γραφενίου, τυχαίνει να περιέχει εκατομμύρια άτομα σιδήρου ανά μόριο.

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι και πολλοί επιστήμονες δεν καταλαβαίνουν είναι ότι δεν είναι τόσο το γραφένιο, όσο το πρωτεΐνες αιχμής, επειδή το γραφένιο είναι ένας παράγοντας πολλαπλασιασμού.

Χωρίς ιούς, το γραφένιο είναι σχετικά ακίνδυνο σε αυτή τη μικρή ποσότητα (είναι η ποσότητα που κάνει το δηλητήριο!), διότι ο οργανισμός, λόγω του μεγέθους του, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να το αποβάλει ως οτιδήποτε δεν είναι δικό του ή συμπεριφέρεται ως νούφαρο στον οργανισμό.

Οι πρωτεΐνες αιχμής είναι ο πραγματικός εχθρός, διότι προκαλούν έλλειψη συγκέντρωσης, κόπωση, πήξη του αίματος και ακόμη και θάνατο, μετά από λίγο καιρό.

Πως λειτουργεί το MMS κατά του εμβολίου.

Σύμφωνα με αποδεδειγμένες περιπτώσεις και επιβεβαιωμένες από τους γιατρούς της COMUSAV μας, μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμη και ότι σε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί με τον ιό corona, το ΜΜΣ (MMS) είναι απολύτως αποτελεσματικό.

Έχει διαπιστωθεί ότι οι ασθενείς που ήταν προηγουμένως μαγνητικοί ανέκαμψαν, ότι τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν, και ότι δεν είχαν πλέον ανώμαλο μαγνητικό πεδίο.

Το ΜΜΣ (MMS) λειτουργεί επίσης στην παραλλαγή δέλτα και σε όλες τις άλλες παραλλαγές, επειδή είναι οξειδωτικό, πράγμα που σημαίνει ότι οξειδώνει την πρωτεΐνη, με αποτέλεσμα να τη μετουσιώνει και να την καθιστά ακίνδυνη.

Επομένως, πρέπει να επικεντρωθούμε στη διάδοση πληροφοριών για τη λύση του προβλήματος και όχι μόνο του προβλήματος.

Πηγή: https://andreaskalcker.com/en/

Αφήστε μια απάντηση

elΕλληνικά