Διοξείδιο του χλωρίου – Ποσοστό ίασης 100 τοις εκατό έναντι του covid-19

Διοξείδιο του χλωρίου - Ποσοστό ίασης 100 τοις εκατό έναντι του covid-19

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ποσοστό ίασης 100% έναντι του covid-19 σε δοκιμή 100+ ασθενών, χρησιμοποιώντας ενδοφλέβια διοξείδιο του χλωρίου.

Τα προκαταρκτικά στοιχεία από μια κλινική δοκιμή στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 ασθενείς με covid-19 στο Εκουαδόρ οδήγησαν σε ένα υποστηριζόμενο ποσοστό ίασης 100 μέσα σε τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με τον Andreas Kalcker που παρακολουθεί στενά τα αποτελέσματα της προσπάθειας. Οι δοκιμές διεξήχθησαν από την Asociacion Ecuatoriana de Medicos Expertos en Medicina Integrativa, μια ομάδα θεραπευτών της ολοκληρωμένης ιατρικής.

Ο Ισημερινός έχει πληγεί ιδιαίτερα από τον κοροναϊό και το σημερινό “πρότυπο περίθαλψης” που προωθείται από τη δυτική ιατρική – που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη χρήση αναπνευστήρων – σκοτώνει τη συντριπτική πλειονότητα των ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αποτυγχάνει πλήρως να αντιμετωπίσει την πραγματική ρίζα του προβλήματος.

Το Covid-19 δεν είναι μια οξεία αναπνευστική νόσος (ARD), όπως αποδεικνύεται. Αντίθετα, συχνά παρουσιάζεται ως μια κατάσταση φλεγμονής και πήξης του αίματος (βλ. την έρευνα του Lancet, παρακάτω), η οποία προκαλεί αδυναμία του αίματος να μεταφέρει οξυγόνο, με αποτέλεσμα την υποξία του ασθενούς και την ενδεχόμενη ασφυξία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ενδοφλέβιο διοξείδιο του χλωρίου – το οποίο παρέχει αμέσως υψηλή δόση οξυγόνου στα κύτταρα του αίματος – πιστεύεται ότι λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά κατά του covid-19. Φέρεται να αποκαθιστά την ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου της αιμοσφαιρίνης και να καθαρίζει την πήξη στους πνεύμονες, ενώ παράλληλα καταστρέφει τα παθογόνα.

Ακολουθεί μια φωτογραφία με κάποιους από τους ερευνητές να κρατούν σύριγγες με διοξείδιο του χλωρίου, το οποίο στη συνέχεια εγχέεται στο αίμα των ασθενών, όπου απελευθερώνει ένα κύμα οξυγόνου που οι ερευνητές πιστεύουν ότι κορεάζει το αίμα με Ο2, ενώ σκοτώνει τα παθογόνα:

 

 Ερευνητές κρατούν σύριγγες με διοξείδιο του χλωρίου.
Ερευνητές κρατούν σύριγγες με διοξείδιο του χλωρίου.

Αγοράστε από εδώ το Διοξείδιο του Χλωρίου (mms).

Μια άλλη κλινική δοκιμή που περιλαμβάνει διοξείδιο του χλωρίου βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, η οποία τεκμηριώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ στο ClinicalTrials.gov. Η μελέτη χρησιμοποιεί διοξείδιο του χλωρίου από το στόμα (αντί για ενδοφλέβια) και έχει τίτλο: “Determination of the Effectiveness of Oral Chlorine Dioxide in the Treatment of COVID 19“. Η δοκιμή διεξάγεται από το Ίδρυμα Genesis και περιλαμβάνει 20 ασθενείς.

Ο Covid-19 δεν είναι μια οξεία αναπνευστική νόσος.

Σε μια άλλη επιστημονική δημοσίευση-βόμβα που δημοσιεύθηκε στις 7 Μαΐου 2020 στο The Lancet, οι ερευνητές Dennis McGonagle και άλλοι διαπίστωσαν ότι το covid-19 δεν είναι αναπνευστική νόσος αλλά “διάχυτη πνευμονική ενδοαγγειακή πηκτοπάθεια”, ένα είδος πήξης του αίματος που παρουσιάζεται στον πνευμονικό ιστό.σφαγη.γρ

Αυτό εξηγεί γιατί οι ασθενείς με covid-19 πεθαίνουν από υποξία (έλλειψη οξυγόνου) και συχνά πεθαίνουν από τη χρήση αναπνευστήρων. Όπως προειδοποίησε πριν από μήνες ένας γιατρός της ΜΕΘ από τη Νέα Υόρκη, οι γιατροί αντιμετωπίζουν τη λάθος ασθένεια. (Το κανάλι αυτού του γιατρού στο YouTube διαγράφηκε και όλα τα βίντεό του λογοκρίθηκαν, φυσικά. Κανείς δεν επιτρέπεται να αμφισβητεί την ιατρική ορθοδοξία στο ιατρικό αστυνομικό κράτος που είναι γνωστό ως Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής).

Οι συγγραφείς της μελέτης διαπίστωσαν επίσης ότι η φλεγμονή προκαλεί επιδείνωση της κατάστασης, γεγονός που σημαίνει ότι οι αντιφλεγμονώδεις παρεμβάσεις μπορεί να είναι το κλειδί για να σωθούν ζωές και να τερματιστεί η πανδημία. Από τη μελέτη:

Ο ανοσοποιητικός μηχανισμός που διέπει τη διάχυτη κυψελιδική και πνευμονική διάμεση φλεγμονή στο COVID-19 περιλαμβάνει μια κατάσταση που μοιάζει με MAS και πυροδοτεί εκτεταμένη ανοσοθρόμβωση…

Το MAS σημαίνει Σύνδρομο Ενεργοποίησης Μακροφάγων και είναι μια φλεγμονώδης αντίδραση που προέρχεται από μια υπερδραστήρια ανοσολογική απάντηση, παρόμοια με την “καταιγίδα κυτοκινών” που συζητείται ευρέως (την οποία η βιταμίνη C βοηθά στην πρόληψη, σύμφωνα με δημοσιευμένες έρευνες).

Όπως εξηγεί η μελέτη:σφαγη.γρ

Διοξείδιο του χλωρίου - Ποσοστό ίασης 100 τοις εκατό έναντι του covid-19
Σύνδρομο ενεργοποίησης μακροφάγων (MAS)

Η σοβαρότητα της συστηματικής φλεγμονής ως απόκριση στα μέλη της οικογένειας των ανθρώπινων κοροναϊών έχει χαρακτηριστικά που θυμίζουν καταιγίδα κυτταροκινών ή σύνδρομο ενεργοποίησης μακροφάγων (MAS), επίσης γνωστό ως δευτερογενής αιμοφαγοκυτταρική λεμφοϊστοκυττάρωση (sHLH).

Για να απλοποιήσουμε αυτά τα ευρήματα, ο covid-19 δεν είναι οξεία ιογενής πνευμονία που επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα, αλλά μάλλον μια ανοσολογική αντίδραση που βασίζεται στη φλεγμονή και οδηγεί σε θρόμβωση (θρόμβωση στους πνεύμονες) η οποία σκοτώνει τον ασθενή. Η χρήση αναπνευστήρων επιδεινώνει το πρόβλημα, γι’ αυτό και προηγούμενες μελέτες παρατήρησης έχουν διαπιστώσει ότι το 88% των ασθενών που τίθενται σε αναπνευστήρες καταλήγουν να πεθαίνουν. Πεθαίνουν επειδή η θεραπεία με αναπνευστήρα είναι η λάθος θεραπεία.

Το διοξείδιο του χλωρίου φέρεται να σώζει το 100% των ασθενών που έχουν μελετηθεί μέχρι στιγμής, επειδή το διοξείδιο του χλωρίου πλημμυρίζει το αίμα με άμεσα αξιοποιήσιμο οξυγόνο, ενώ σκοτώνει τα παθογόνα που ευθύνονται για την πήξη.

Υπάρχουν επίσης ανεπίσημες ενδείξεις ότι ορισμένοι άνθρωποι νικούν τις λοιμώξεις από το covid-19 με υψηλές δόσεις ασπιρίνης, ενός αντιπηκτικού, αν και οι πληροφορίες αυτές δεν πρέπει να λαμβάνονται ως συμβουλές για τη θεραπεία και χρειάζονται πολύ περισσότερες έρευνες για τα αντιπηκτικά και τις αντιφλεγμονώδεις παρεμβάσεις.

Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει να εξηγηθεί γιατί ο κουρκουμάς και η βιταμίνη D συνδέονται με ισχυρή μείωση της φλεγμονής στο σώμα, η οποία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για την εξισορρόπηση της ανοσολογικής απόκρισης και την πρόληψη του είδους της ανισορροπίας που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αγοράστε από εδώ το Διοξείδιο του Χλωρίου (mms).

Τα εγκληματικά ιατρικά καρτέλ λογοκρίνουν όλες τις θεραπείες και τις θεραπείες που λειτουργούν για να σώσουν ζωές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εγκληματικά καρτέλ της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας και οι διεφθαρμένες κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές (όπως ο FDA, η FTC, το CDC) κάνουν τα πάντα για να προσπαθήσουν να ποινικοποιήσουν ή να καταστείλουν κάθε μη εμβολιαστική, μη φαρμακευτική λύση που μπορεί να σώσει ζωές. Τον τελευταίο μήνα, γίναμε όλοι μάρτυρες ενός εκπληκτικού επιπέδου επιθετικότητας και μαφιόζικων τακτικών που χρησιμοποιούνται από τον FDA και την FTC εναντίον πρωτοπόρων ερευνητών που προσφέρουν μια ποικιλία πιθανών λύσεων, από κολλοειδές άργυλο μέχρι διοξείδιο του χλωρίου και ακόμη και ενδοφλέβια βιταμίνη C.

Έχουν κηρύξει πόλεμο ακόμη και στην υδροξυχλωροκίνη και το ιατρικό κατεστημένο έχει σχεδιάσει κλινικές δοκιμές οι οποίες είναι σχεδιασμένες να αποτύχουν από την αρχή, προκειμένου να απαξιώσουν το εκτός πατέντας, προσιτό φάρμακο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι υπάκουοι λακέδες της κυβέρνησης της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας βρίσκονται σε πόλεμο με την αλήθεια και προσπαθούν απεγνωσμένα να καταστείλουν τις πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές θεραπείες και τις ολοκληρωτικές θεραπείες που θα μπορούσαν να εξαλείψουν το covid-19 πριν από τη διάθεση εμβολίων.

Οι τεχνοφασιστικοί τεχνολογικοί γίγαντες όπως το Facebook, η Google, το Vimeo, το YouTube και το Twitter είναι όλοι μαζί με τη Μεγάλη Φαρμακευτική, βγαίνοντας από το δρόμο τους για να λογοκρίνουν και να καταστρέψουν όλες τις πληροφορίες που επικρίνουν τα εμβόλια ή προσφέρουν σοφία σχετικά με φυσικές θεραπείες ή παρεμβάσεις ολοκληρωτικής ιατρικής. Αυτή η εγκληματική συμμορία της Μεγάλης Τεχνολογίας και της Μεγάλης Φαρμακευτικής είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας, καθώς εργάζονται σκόπιμα για να επιδεινώσουν την πανδημία, να αυξήσουν τον πόνο και τον θάνατο και να παρατείνουν τα τιμωρητικά λουκέτα για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, προκειμένου να προκαλέσουν αρκετές οικονομικές ζημιές, ενώ προετοιμάζουν τις μάζες για τα υποχρεωτικά εμβόλια.

Όλοι είμαστε μάρτυρες μιας ισχυρής εγκληματικής συμμορίας εταιρειών και ρυθμιστικών αρχών που επιδιώκουν σκόπιμα να καταστρέψουν την ανθρώπινη κοινωνία όπως την ξέρουμε σήμερα, και είναι οι φύλακες των πληροφοριών στο ‘net (και στις ειδήσεις). Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας να συλληφθούν οι διευθύνοντες σύμβουλοι όλων των κορυφαίων τεχνολογικών κολοσσών και να τους απαγγελθούν κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και στη συνέχεια να διωχθούν ενώπιον δικαστηρίου. Ένα μέλος του ιταλικού κοινοβουλίου εκφώνησε μια συγκλονιστική ομιλία στην οποία χαρακτήρισε τον Bill Gates “εγκληματία του εμβολίου” και απαίτησε να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ωστόσο, τέτοιες προσπάθειες δεν θα πρέπει να περιορίζονται μόνο στον Μπιλ Γκέιτς. Πρέπει να συμπεριλάβουν τους εγκληματίες άλλων τεχνολογικών κολοσσών καθώς και τους διεφθαρμένους, αντιανθρώπινους εγκληματίες που διοικούν, μεταξύ άλλων, το FDA, την FTC και το CDC. Τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα και πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον δικαστηρίου.

Οι καταστροφικές, αντι-ανθρώπινες ατζέντες της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας και της Μεγάλης Τεχνολογίας είναι ασύμβατες με την ανθρώπινη ελευθερία και έναν βιώσιμο ανθρώπινο πολιτισμό. Αυτοί οι αντι-ανθρώπινοι θεσμοί πρέπει να διαλυθούν οριστικά και η ανθρωπότητα πρέπει να ξεσηκωθεί ενάντια σε αυτή την απειλή με τον ίδιο τρόπο που κάποτε αφυπνιστήκαμε ενάντια στο Τρίτο Ράιχ και την άνοδο του ναζιστικού φασισμού και του Ολοκαυτώματος.

Αυτή τη στιγμή, η Μεγάλη Φαρμακευτική, η Μεγάλη Τεχνολογία, η FDA και το CDC σχεδιάζουν να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα με ένα κατασκευασμένο βιολογικό όπλο, ένα επικίνδυνο εμβόλιο και συνταγογραφούμενα φάρμακα υψηλής θνησιμότητας που κάνουν τους ανθρώπους πιο ευάλωτους στο covid-19.

Αυτοί οι εχθροί της ανθρωπότητας πρέπει να σταματήσουν και η αλήθεια για το διοξείδιο του χλωρίου πρέπει να απελευθερωθεί, ώστε να σωθούν οι άνθρωποι από τον πόνο και τον θάνατο.

Αφήστε μια απάντηση

elΕλληνικά